En naviguant sur notre site vous acceptez l'installation et l'utilisation des cookies sur votre ordinateur. En savoir +

Menu Logo Principal UMR408 logo Avignon Univ  AgreenSkills

UMR408 Sécurité et Qualité des Produits d'Origine Végétale

UMR408 SQPOV

228 route de l'aérodrome

CS 40509
84914 Avignon Cedex 9
Tel. : +33(0)4 32 72 25 00
Fax : + 33(0)4 32 72 24 92

Publications 2019

Page, D.; Labadie, C.; Reling, P.; Bott, R.; Garcia, C.; Gaillard, C.; Fourmaux, B.; Bernoud-Hubac, N.; Goupy, P.; George, S.; Caris-Veyrat, C. Increased diffusivity of lycopene in hot break vs. cold break purees may be due to bioconversion of associated phospholipids rather than differential destruction of fruit tissues or cell structures. Food Chemistry 2019, 274, 500-509.

Razzaghi, S. E.; Arabhosseini, A.; Turk, M.; Soubrat, T.; Cendres, A.; Kianmehr, M. H.; Perino, S.; Chemat, F. Operational efficiencies of six microwave based extraction methods for orange peel oil. Journal of Food Engineering 2019, 241, 26-32.